Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, February 23, 2010

.tq encik!


alhamdulillah...
satu perkara yang menyerabutkan kepala aku sudah pun abes. 

ptg td ade presentati0n tp dlm bentuk discusi0n n syukur menjadi seperti yg aku rancangkan wal0pun ade beberapa perkara yang b0leh diimpr0ve. aku rasa jadi fasi byk bantu diri aku sendiri nk devel0p c0nfident n gain m0re expriences... at least td aku dah praktikkan beberapa perkara yg aku sll wt dlm ldk..hee ..berjaya! tp mende yg paling aku lekat dlm kepala aku: kalau nk pakai idea 0rg, make sure paham. kalau rasa xpaham n xdpt nk paham, jgn letak dlm slide. =p dah terlintas dlm kepala aku dah nk delete tp x terdelete jugak.ish2... tp  yg bagusnye Dr.Tee dah betulkan n explain yg x sure 2. s0 at least dpt input lebih. kal0 nk tgu aku tya tu ntah bile la kan.. heee

0k. selingan tamat.

sebenarnya aku nak ceritakan hal ini:

pagi td masa nk lintas jalan,sambil2 p0sing ala2 m0del tak laku kt tv-kereta time tu mmg x hengat la byk. sume nk g keje, nk g kelas- (hmm.. mcm yg 0rg tu ckp: ingt awk je nk balik makan 0r ingt awk je yg nak g kelas. =p)muka aku time tu dah macam tertelan cabai berketul2 dah... tiba2 ade s0rg encik yg bawak kereta-xperasan-apa-namanya berhenti. berhenti wei! padahal die time tu speeding la jugak. aku agak terkedu di tepi jalan tu-masih lg dgn gaya m0del xlaku kt tv.tergamam sekejap sebelum aku lintas jalan tu dgn berlari-lari anak. hahaha.. x sangka plak die benti kan.. time kasih pada encik kereta-xperasan-apa-namanya kerana memberikan aku laluan di kala kereta2 lain dgn kurang hati perut bawak kete laju...huuu... jadi aku dgn selamatnya smpai ke kelas ge0l0gi 5 minit lebih awal.. bangga2!! =p

kesimpulannya: lain kali kena pg ikut belakang lib. kurg jalan yg perlu di lintas..huu

2 bunga-bunga cOmeL:

Anonymous said... [reply to comment]

haha..
btul la pe yg ORG tu ckp..
hahaha =p

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

tau xpe.. tp still xpuas hati.. hahaha =p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...