Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, February 7, 2010

.smart plan 2010.


salam...


ape khabar sume kengkawan.. **m0de bahagia**


hee.. smlam (sabtu-06 feb2010), ade pr0gram smart plan kt high skul klang.. sek0lah lelaki sume.


nk dipendekkan cite, aku letak link ni r.. k0rg leh bace.. hee.. 


sebenarnye aku xde m00d pun nk update bl0g, tp sbb xnk terlepas event ni dr pandangan mata dan ingtan aku s0 aku wt la sh0rt entry ni.. =p


btw c0ngrates pasa semua yg terlibat. wal0pun ramai yg masih baru tp aku rasa sume 0rg dah cuba yg paling baik... tahniah lagi! mana2 kelemahan, kte bet0lkanlah masa2 depan k.. jgn ulang mende yg same..


tu je la.. hee..




updates: f0r m0re details, u can read here..




p/s:td ade seminar h0w t0 handle an interview. s0 masa pembukaan majils, kena nyanyi lagu 'guru malaysia'... bile aku start nyanyi tu, meremang bulu r0ma! apekah??


p/s/s: errr.. sape yg berminat nk wt seminar m0tivasi kt sek0lah, dgn menggunakan khidmat fasilitat0r k0lej ke2, UM, b0leh c0ntact aku... =p

11 bunga-bunga cOmeL:

K-RuN said... [reply to comment]

smart plan best!!
thnx utk sumer yg terlibat..

lagu guru malaysia
ingt lagi masa skolah dulu,
tym hari guru, waktu cikgu2 tgh nyanyi atas pentas..
kat bawah pun sibuk nyanyi sama2 ..hehe

cerimanis said... [reply to comment]

yap mmg best!!
lgu nie ke?
kami guru malaysia
berikra dan berjanji~~
pastu x igt doh!!

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

aah.. nt kte p0st kan lagu tu..hahah

ezzat said... [reply to comment]

huhu, KKK baru2 ni juga sangat best
mendapat student2 yang agak mencabar kali ni
malangnye sy xjadi fasi, just bawak cermin diri je

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

ooo..xdgr lg cte kkk. kak hilal balik, lepas kemas2, terus td0... =p
bguslah.lepas ni kkaa plak.hee

asrulnizam said... [reply to comment]
This comment has been removed by the author.
asrulnizam said... [reply to comment]

nape x ckp wat smart plan kt kelang??
aku da jd org kelang skrg, kalo x bleh g jguk2 korg kt ctu..ish3..huh

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hhuuu...aku pun tau dlm mgu ni n agak sibuk..x teringt ah k0 kt klang..huhu

aidy said... [reply to comment]

tina tahniah berjaya di smart plan...... aku rasa by skrg mst ko dah dgr citer kkk7 kan dari kat hilal..... kk7 sgt mencabar kewibawaan aku sbg fasi.... good experience....

P/S: sory comment aku xder kaitan ngan post ko hehehehehe just nak ckp rugi ko xdpt join kkk& hahahahaha

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hahaha.. aku yg dgr je pun da bergenang k0t..huhu.. nila cte paling dasat yg penah aku dgr k0t...

Anonymous said... [reply to comment]

eh terlambat bace
bukan ker aku dengar asrul nak datang ker ari tuh?
budak medic cakap tak tau la tul ker
tak gossip nie
ehehe

-mike, pk-

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...