Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, November 7, 2009

v0llEy at 8th~


salam..


wal0pun cm da penat tp disebabkan rasa gembira n tak nak rasa ni hilang.. jadi aku abadikan kisah mlam ni skrg jugak.. hee.. xde simpan2 untuk es0k..


ptg td after exam aku da lunyai semacam.. mood aku hilang ke mana tah.. masa ain ajak g men v0lley p0n, aku nak tak nak je sebenarnya. tp aku ikut gak langkah kaki aku ni.. s0 aku turun.. hari ni nasib aku baik..lama gak main.. tp jiwa aku xde kt c0urt tu... sedaya upaya aku cuba cari.. sekejap ade sekejap hilang.. **mcm chipsm0re plak.. lastly berkesudahan dgn penat n mood  yg semakin hilang.. luar biasa  gak r sebenarnya..


malam.. after dinner geng2 v0lley ajak men kt 8th (sebenarnya dr ptg td lg d0rg ade ajak). disebabkan mood aku yg tak berapa betul ni , aku buat keputusan malas nk pg..rasa cm nk td0 je.. tp bile balik bilik (frust ng nur kasih.. tgk x abes pun) nip0ng mesej aku.. pastu jimi plak mesej.. hish xleh jadi nikan.,(aku ni cepat cair  ng v0lley)aku pun ubah la keputusan aku.. pg  je r.. dr d0k bilik xde wt pape..


kt 8th...

best gile tak terkata.. 4 ke 5 game straight menang. aku jig shakira nip0ng jimi ng yen.net die tgi gak r.. tak tercapai tgn aku ni walupun da l0mpat setinggi mungkin. lepas da bape game tu da penat gile dah... tukar team.. pastu bancuh air sedap sampai nak ngis ng E. memang sedap.. haha..  cuma xtermenangis la plak E. hee =p


pastu men lg satu game.. yg ni dah tahap merapu meraban da. ng t0pek jd setter.. haha tp still enj0y...


then bf0re balik k0lej kit0rg lepak kt maple 14. 


anywy thanx sume (jimi, jiah, shakira, aidi, E, nip0ng, emi, yen, syed ,blur, t0pek ,azan ,faiz, T,  n rasydan. ade lg tak tetingal?)untuk malam ni.. hilang berterbangan segala resah... wal0pun masalah masih ade tp at least mood da dpt balik... hee


nt men lagi.. yeah..jumpa di c0urt es0k! =p

6 bunga-bunga cOmeL:

aidy said... [reply to comment]

mmg best giler main malam ni.....

walaupun susah nak kalah kan team korg.....

akhirnya berjaya......

ni kire 1st time komen kat blok ko hahahahaha....

volley punya pasal tertinggal gak komen aku kat sni.....

biasa jadi silent reader jer hahahahhaha

p/s: air tu mmg sedap hahahaha kalah air rebina aku kat bilik...

ezzat said... [reply to comment]

tau pon sedap
tapi saya still xpuas ati...sbb korg minum xnanges
sejarahnye org minum air tuh sume nanges sbb sedap
haha

neway, yg baju putih tadi tu rasydan..rumate kat 8th, die pon ex 2nd gak..~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

haa.. patutla cm pelik je ngeja nama die.. cm tak sedap.. tau die ex2nd.. dgr k0rg pgl2 nama die je.. hee. 0k. kan dibetulkan.,..

mesti air tu sebelum ni bancuh k0w2 kan..haha.. sbb tu sampai nages..

jigs_echizens said... [reply to comment]

hahaha..besh sgt..rse cm da abeh exm lak..wpn satu paper pn xstat ag...ish2...krn rse brslh stdy gak r sket...hee~
thanx kpd tuan rumh E myediakn air yg ign mmbuatkn ktorg sume nges tp xjd...ahaa~

mr topex said... [reply to comment]

perghhh..
aku setter mntap bley ko ckp aku setter tah paper ekk...
brani kau nyahhhh...
jage kau!!..
hahahahaha..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

g02 jiah..haha.. tp memang letih gile smlm.. da tak sempat bukak buku da..

t0pex, aku rasa k0 da penat r semlm.. tu yg tah pape tu.haahah

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...