Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, November 20, 2009

sekali2 layan n0vel~


hari ni hari ke2 selepas aku merdeka dari kertas2 s0alan exam...


pagi2, aku sudah turun ke c0urt v0lley. sepatutnya ade selecti0n f0r girls team. tp 0rg yg turun pun same je.. nk berlatih digging, guy pun ramai. sian plak d0rg da turun tp xdpt men..then aku pk, xpe r. f0r the first time tgk team w0rk n indivual skill. s0 td pagi after tw0 games mix then we pr0ceed t0 girl vs guy. byk lagi improvement yg kena buat.. yes. 0f c0s! 


thanx to kak azma yang sudi berk0ngsi pengalaman n te0ri die pasal v0lley selama ni.. byk gak aku belajar dr die.. tahnx sis.


berbalik kepada cite aku hari ni.. after balik men v0ley, da penat x hengat da! + ng lapar nye xbekfes.(semenjak aku d0k kt 2nd ni ade jadual perut aku perlu diisi. kal0 lmbat mula menggigil..ish2) layan anime yakitate-jiah punya. buat2 r0ti. ape lagi, menaikkan nafsu makn aku..hmmm...tp bersabar jelah sampai lunch tiba.


after lunch aku pun berp0ya2 ng lappy tercinta aku, pastu..entah..tertd0 k0t..


jam pukul 5. cuaca cerah.. tp entah nape, malas plak nk turun main. then aku pun kemas bilik. **rajinnye.. =p


tp yang paling best sekali. dah lama aku tak wt mende ni: bace n0vel!! 


credit to ain.. aku pinjam nvel yg baru die beli.. hee.. thanx.. serius..best gile n0vel tu ain. x rugi beli.. memang aku terbang sekali sekala r.. sekali2 tu rasa berdebar-debar.. seperti biasa Aisha s0fea memang sll wt aku jd her0in dlm nvel die..**ni mesti kena kutuk jiwang nih!haha* 


yang sebenarnya... karya aisya s0fea..
best. aku rek0men k0rg tuk beli n baca. at least bace r. hmm.. untuk sape2 yg suka malay luv st0ry r.. xnk cte byk.. nt x  surprise la kan.. hee..

4 bunga-bunga cOmeL:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... [reply to comment]

bestnya dah habis exam..memang saat2 yang di tunggu2 la habis exam..sebab bleh pegi jalan2..

Mak Su said... [reply to comment]

best nyer dah abis exam, yeaaahaaaa!

maksu dah lama tak baca novel, mood hilang pulok :(

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

heee.. patut bace nvel tu mak su.. =p

purpleici0us, mmg best..sampai tak tau nk wtpe da.. tgu masa nk lepak rumah plak. hee

dayspa said... [reply to comment]

This workshop is highly relevant for beginners and advanced writers, who need to understand the basics of the traditional dramatic novel, who want to learn how to put together a novel that will grab a reader and not let go.

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...