Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, November 3, 2009

~aku chinta dia juga Ain~


salah satu pelajaran yg aku dpt masa belajar psik0l0gi beberapa sem dulu ialah: give reward to ur eff0rt~


k0n0n2nya aku nak la kan wt macam tu.. aku b0leh p0st entry ni bile aku da abes baca s0si0.. tp nmpaknya psik0l0gi ni x bape nk berjaya.. aku bace je aku teringt.. aku bce sket, aku teringt... jadi. aku rasa untuk kali ni biarlah aku p0st terlebih dahulu and then after dah  puas hati sanubari aku ni barula aku smbung bace.. + ptg2 mcam ni...redup macam nak ujan.. maunye aku terlelap ni..heheh


ni sumenye sbb entry ain kt bl0g die.. 


ain..
aku juga cinta padanya... 
yg b0leh buat tersenyum dan masam jua..
yang setiap petang ternanti2.. dan bila hujan turun.... hmmmm
tak sangka b0le segian ini..
dah lebih 7 tahun da berkecimpung..
jgnla ade sape2 lagi menghalang aku main... 





jadi aku dgn semangat waja nye tlh meng'g00gle' ph0t0s di bawah ni..


c0mel x? mula2 ingtkan laki ng p0mpuan.. rupa2 nye b0th pun girls.. hee..

aku suka b0la ni sebab warna biru die cantik!






inilah impian aku yang paling utama (dlm v0lley)...

tapi x berapa cukup tinggi~ huu


ini impian kedua aku
kena main skipping sll.. aiyark~




dan akhir ni.. aku dedicatekan khas untuk ain..
septtnye die gerak.. so if da tgk die gerak. klik sni.


sekian terima kasih.. sila sambung membaca...

6 bunga-bunga cOmeL:

jigs_echizens said... [reply to comment]

hahaha...bgus2..slmat xde blog..kalo x da post sal voley gak...hee~
smoga impian anda trcapai...maju lah dri utk brmain voley..yeahh..=p

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

yeah..!!haha..

raidah said... [reply to comment]

aku suka volley, tp aku xreti nak main. haha.

-yen- said... [reply to comment]

waaaa...mekaseh k.tina..tuk post nie...
terharu.... :)
smoga kite same2 syg volley..yeahhh!!!jiah jugak...

p/s : mekaseh tuk k.tina n jigs ye...
aja la sy lg...jgn serik ye....
smoga ukhwah antara kite akan sentiasa dipelihara Allah...amin....

syg volley, syg kamu juga....

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

radah.. ala belasah je.. nt lame2 pandai la..

ain: same2,. sje je nk wt ain terharu,, =p

jigs_echizens said... [reply to comment]

oh..memg xserik kalo dpt upah yer..hee~
neksem sukmum jd pgurus pasukan eyh..bole join ktorg belatih..=p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...