Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, November 11, 2009

g00d vs evil~


salam..


gumbira!! wal0pun td paper macam agak susah, tp aku rasa dah abes upaya dah cri jawapan betul. berserah pada Dia je sekrg..


4 papers d0ne! 0ne m0re to g0.. dis c0ming teusday.. 


pernah dgr ni?
"bile nk buat sesuatu yg  baik, ade je byak mende yg menghalang"

ala. aku rasa sume 0rg pun experienced mende ni kan.


macam aku hari ni, nak bace buku, skjap teringt kamp0ng gurl yg belum siap. skejap teringt nk wt cte baru.. sekejap main burn buddy.. sekejap tgk p0st yg lame2 dlm bl0g ni.. dah tgk tu teringin plak nk wt 'c0me back', pastu mcm2 lagi... skrg bile dah settle paper ptg td, dah xterasa nk wt mende2 yg td tu..ish2.. (tp bgus la.. byk gak keinginan yg ditangguhkan masa bce n0tes td..=p)


0k. skrg nk g makn.. pastu layan cte jepun.. rehat2kan 0tak jap.. hee


mari makan~ =p

2 bunga-bunga cOmeL:

Naililnajwa Shukri said... [reply to comment]

t,, pas abes exam,, kita kuar nak??
[xde kaitan ngan post hg pon]

hehe~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

b0le2~~ hee

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...