Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, December 2, 2010

Contest Mata Paling Menawan


erk... tajuk pun dah segan da.hahah...




Contest Mata Paling Menawan
cik lelayang


Ape kena buat?
pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
jeng...jeng...!! 
0k!aku rasa ni xbleh. sbb ni lebih sesuai untuk c0ntest spek menawan!
haha
-
-
-
-
 jadi aku pilih pic ni, dgn sedikit photoshop touch!
hehe
betol! aku segan nk letak gmbar ni.adoi!
hahaha
 buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
kenapa ya? sebab dengan mata sy, sy dpt melihat dunia! sy YAKIN (hihi) mata sy ni adalah mata saya sahaja! xmungkin menjadi mata 0rg lain melainkan sy menderma mata ini kepada sesiapa. pada saya semua mata menawan. sebab? setiap mata itu unik.xkira la sepet ke bundar ke bulat, mata biru ke, hijau ke, hazel nut ke. 

siap!

hihi..
mari masuk ramai2...
 aku nak bgtau satu rahsia ni!
menawan ke cantik ke kacak ke...
semua tu adalah SUBJEKTIF!
jadi korang semua ada chance untuk menang!! MyEm0.Com

2 bunga-bunga cOmeL:

bulatkocik said... [reply to comment]

tau takpe.. org nk tgk mata..bukan spek...hehehe

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@bulatkocik haha..gimik je tu..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...