Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, December 29, 2010

aku masih di sini lagi...


assalamualaikum...


cik terataibungaindah yg ceria akan kembali aktif.hihi... rasa nk peluk cium je lappy aku ni bile dpt 0nline.rindu sgt nk mengadap cik atieput3. 


k0rg ape khbar?harap semua sihat2 hendaknya. rindu aku tak?(ayat perasan)hahaha..at least k0rg rindula k0t buah tgn dr aku kan.hihi..xpelah kasi aku perasan jap.haha


aku skrg?
hai tetap same macam dulu..yg aku tau bile aku cukup kuat untuk buat keputusan cukup sukar dlm hidup aku, insyaallah i will never turning back. terima kasih pada semua yg menjadi tulang belakang aku selama ni. n to kak sweetdarling:thanx byk2.. i think dat was it.dah la. life has to move on.now who i care is just me n my family. 


ok dah2!xm0 sedey2 lagi.haha


so sepanjang penyepian aku yg agak lama ni, aku dtg bawak buah tgn untuk k0rg sume.hihi


ade 2 volume untuk kampong girl. masih tak punya penamatnya lg.


and ade 20 bab aku sajikan k0rg novel pertama aku yg berjaya aku tamatkan.xpernah dipublish di mana2 lagi.hihi..hanya di sini..dan memang akan hanya disini je kut. =p


ahah!ade beberapa tips baru untuk korg... mungkin dah lame n semua 0rg pun da tau. tp ini dr buah fikiran dan pengamatan aku pula.hihi...k0rg xkn b0san nk bce punye.,=p


jadi ntkan semua yg terbaru drpd cik terataibungaindah!


slmt membaca.


lots of loves,
atieput3

4 bunga-bunga cOmeL:

ezzat said... [reply to comment]

haha, good to be back online ya?

volley ptg2?
huhuu~~

sw33tdarling said... [reply to comment]

gud girl! masih mas aterlalu panjang....
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@ezzat 0fc0s!hahaha

rasa nk wt je c0urt vb sebijik kt kg ni. pastu ajak rmai2 men ptg2.haha

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@sw33tdarling hee..thank you kak!

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...