Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, September 9, 2009

---LEPAKing ---


salam...

jumpa lagi =) .. baru mlm td post new entry, now i am doing it again..

hari ni tanggal 09 september 09, kat kolej aku, (kolej kediaman tuanku bahiyah ) ada press conference for malaysia book of records. hmmm~ teka kenapa? hee.. kitorg(actually aku xdela menyumbang sehebat budak2 minggu kemerdekaan buat sgt.. =p ) buat logo 1malaysia terbesar di malaysia.. tp atleast ade jugak air tgn aku kt l0g0 1msia tu.hee...

pada aku, cubaan memecahkan rekod kali ini sgt hebat!walaupun hanya kulit kerang. tapi nak siapkan tu, menanah mata, mengeriut gak r tulang belakang. all the time pun kerang. kena rendam, basuh, cat n tampal... nak cat n tampal sebijik2 tu, masyaAllah... bukan akulah orangnya. tahniah untuk tenaga kerja yang menyiapkan 1malaysia.. **tepuk2 tangan** =p

berbalik pada tajuk p0st aku kali ini-LEPAKing- minggu lepas, aku ikut ain g midvalley. ade sri jiah n aiman jugak. jiah pesan, bawak camera. nt amik gmbar kt center court. dorg wt ala2 kampung kt situ.. after membeli2 sket, kitrg mula bergambar kt situ. memang xhengat!haha

layan~~

cantik kan? aku suke sgt..

aku paling suke gambar ni..sbb aku yg snap.hee.. cntik x?


gaya beraye gitu.. haha..
"ain, maafkan kte ye.. terkecik ati ke ape ke.."

cool~
bab2 berlakon ni tak dak hal punya.. =p


sri, tulah kampung tengah!


model aku.. cik jiah.. termenung eh jiah?ingt sape?

hee.. memang buat muka tembk g tgkap gmbar.. happening abes..=p
puas hati giler! suasana kampung yang cuba ditnjolkan memang menjadi. rasa xsabar nak balik kampung.. hehehe

tapi paling takleh tahan.. adele teman aku nih... die k0men gmbar kitor2 ni kt fb.. ni ayat beliau " ya Allah selamatkanlah mereka ber4,"

kepada beliau: haha.. hepy kotz.. lame2 dok sni, berjangkitlah perangai bergambar tu kt awk. xcaye tgkle sem depan ke tahun depan ke.. haha..


pengajaran minggu ini:


bersabarlah walau apa pun ujian yang datang...
mungkin kita akan sakit hati tapi yang indahnya...
kita dpt senyum saat hati berdarah menahan marah...
wallahualam...


p/s : next post, will be MBoR photos...

5 bunga-bunga cOmeL:

Anonymous said... [reply to comment]

x mngkin akan berjangkit~

Anonymous said... [reply to comment]

"mungkin kita akan sakit hati tapi yang indahnya...
kita dpt senyum saat hati berdarah menahan marah..."

marah atau tidak..
hati tetap berdarah....

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

an0nym 1: hehe.. tgk la nt.. tp kal0 x berjangkit, bgusla.. =p

anonym 2: kenapa kalau x marah hati tetap berdarah? h0h0

Anonymous said... [reply to comment]

....

zac efron said... [reply to comment]

ati..mne entry sal gathering??lorr

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...