Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, September 16, 2009

--- LaST cLaSS ---


ape perasaannye bila terlambat ke kelas n in the same time ada PRESENTATION!

itulah perasaan aku setengah jam yang lalu.. kalau ada kereta, ada motor, boleh jugak pecut.. tapi aku xde kenderaan.. perjalanan terasa jauh semacam je.. dah abes laju dah ni... tiba-tiba di pertengahan jalan, perasaan aku diusik~ ESOK balik~ aku tersenyum.. best2.. terasa ringan je kaki aku melangkah...

akhirnya sampai jugak kelas..

---presentation----

wuhuhu... dah abes.. presentation cm ape je.. mood dah xde.. pasni ade lg satu kelas..sampai 12pm. pastu MERDEKA~~~!! YEAY!!

2 bunga-bunga cOmeL:

Anonymous said... [reply to comment]

haha..
its nOrmal late for classes..
haha..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

aik...cm ade experience je..haha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...