Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, September 13, 2009

__de FiFA @ swEEt cHat --


gmbar2 MBoR boleh dilihat dlm blog ain.. huhu...

spt status aku dlm fb, " i almost say NO, but luckily i make it YES." hmm.. kalau xpg, memang aku rasa rugi gak r.. dahlah aku ni jarang involve ng dorang ni.

oklah first thing first.. let me introduce wut de' fifa is.. hee.. mcm skema plak..=p

de fifa= (De 5th Former Association)

dulu masa kt sekolah, kitrg wt club untuk form five batch kitorg. nilah kanak2 ribena masa tu.. macam2 kepala, macam2 perangai.. tapi akhirnya kami tetap satu..

ada yang masih same macam dulu, ada yang berubah sket, ada yang berubah byk.. even aku pun byk berubah...

zZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz~`~ kembali ke zaman sekolah ~`~

dulu aku xbyk ckp sebyk skrg.. xbyk bergaul ng kawan2 laki.. sbb aku ni pemalu orgnya.. hahaha... + aku salah sorg ajk bdan dkwah sekolah aku.. (huhu.. terlalu dlm mknanya untuk aku gunakan perkataan dakwah disitu..) hee..

sebenarnya sbelum aku masuk saina, aku sekolah p0mpuan.. bila aku tukar ke sekolah cmpur, tah macam mana behavior aku berubah.. d0k x d0k aku jd segan ng laki.. padahal time aku sekolah rendah, main je aci ligan, aci sembunyi@ nyorok2..ng budak2 laki sbaya ng aku.. heee.. bertepuk bertampar... biasalah budak2 lagi. masih lagi belajar mana baik, mana xbaik...

aku rasa xde apa k0t yg menarik sgt dlm hidup aku kt skul.melainkan pg2 kejut 0rg p surau smyg subuh.. denda org lambat dtg surau(mende plg aku tak suke.. sbb kawan2 batch aku ja ramai..huhu =p).. tp yang paling best, masa dekat2 exam spm..kejar GS(skrg ade lg ke?).. berjaga malam stdy..hmm.. bestnye..n duduk bilik MT. hee

n lagi satu paling aku xleh lupa, time DM kena sita. pastu abg madi(yeke k0t nama dia) tender yg sebelum tender kena sita tu ditempah r untuk wt mknan bukak p0sa untuk kami.. yg sadisnya, mknan tu xckup. n aku bukak p0sa ng sebelah kurma je berkongsi ng salbeelah... so sweet~

lain-lain, men voley, kem add math, heee


zzzzzzzzZZZZZZZZZz ~`~ kembali ke alam realiti..


hopefully dpt jumapa hampa semua lg pasni.. raya nt jemputla mai umah aku ye.. hee

ni gambar aku cil0k kt fb z0i.. thanx zoi.




gmbar2 ni aku dah malas nk save as sebijik2.. jadi aku snip je semua.. hee.. jadi semua p0n bleh tgk...
nilah kawan2 aku time skolah..






n happy buffday hashim..

wei.. sweet chat tu xbyk pilihan mknan r...huhu

nway thanx for the invitation.. all the best t0 all 0f y0u.. see ya~ next time..




about rE-u de fifa: zoi, zirwan

5 bunga-bunga cOmeL:

zac efron said... [reply to comment]

tk aci wei..gmba aku sume kcik2 je..ptot gmba yg ade aku tu besa kn..hee

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hahhaa... xdpt eden nk n0l0ng~

NaZZy Hall said... [reply to comment]

zirwan, gmbq xpnting, memori yg kekal!
hahahahhahahhaaaa~~

aku suka statement kejar GS tu...

:: g3n :: said... [reply to comment]

saiz gambaq suma 2.++GB...so sapa2 yang nak gambq leh amilkat agen2 seperti berikut..
Matki...
Jat Besi...
Upe...

lg byk gambaq....

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

n.H: yeah.. rite2~! =p

g3n: hg yg s0mb0ng.. kata aku.. huh!

lg satu gmar ni suma aku snip je.. malas nk save satu2.. nt aku upl0ad gmbar dr cmera aku..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...