Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, November 14, 2011

tagged by princess ain


assalam..

adei..baru smpt jenguk blog princess ain. saya telah ditag oleh beliau!n rasa cm interesting plak nk memenuhi niat beliau nih!hahah


  1. Must post this rules.
  2. Post 11 things about themselves in their post.
  3. Answer the questions that those tagger set for you.
  4. Have to choose 11 people to tagged them in their post.
  5. Don't forget to go their page and tell them.
  6. No tag back!
  7. No stuff in the tagging section that "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" YOU ARE LEGITIMATELY (a.k.a. Really trust with all honesty) have tagged 11 people.

dah rasa cam nak jawab soalan exam plak.. 

**11 things about me
-nama panggilan:tina/tie/atie
-nama pena:atieput3 (ni nnti kalau korg ade nmpak nama di kt mana2 muka depan novel, feel free to buy k.hee)
-umor:24 
-5 orang adik beradik, i'm the 4th.
-fav color:blue
-degree of bachelor of sciences with education
-bakal cikgu cemerlang
-happy go lucky 
-BENCI GILE dgn asap rokok
(adei baru 9....ape lagi??)
-single and available (wah.gitu!haha)
-anak manja mak.
-really love my mom's mee rebus!
-volley freak!
-love coconut shake!
-Aku pernah berangan nk berpacaran ng pilot.konon2nya pilot tu hensem n  kaya!hahaha..ni sume terpengaruh ng cite adam dan hawa tu.

princess ain's questions:
  1. Your fav movie?-this year fav movie?fast furious 5 kot.
  2. How you want you life would be in future?- happy with my own family.ada hubby yang penyayang, yg tak pandang pun pompuan lain, yg akan membimbing aku..ada anak2 yg cute yg dgr ckp, yg akan jadi anak soleh n solehah..hidup yang sentiasa diredhai dan diberkati allah dan smoga mak n abah dipanjangkan umur n dpt merasai kebahagian ni bersama-sama..n kerja aku, hopefully aku akan sentiasa tabah mengharungi setiap ujian. c(;
  3. Few things bout your dream girl/guy. - aku bkan sebaik mana untuk mintak banyak. ckuplah andai dia menjaga solatnya (insyaallah yg lain pun akan terjaga kan?) dan x hisap rokok..hee..
  4. Your current fav song!and the song affect you so much! -  patah hati by saujana.chorus die really means something!
  5. When is the last time you cried and because of what?-last 2 weeks..accidentally cried!TERLALU stress menyelesaikan kerja orang yang pentingkan diri sendiri!! itu pun sbb tak pasal2 aku kena marah psal org tu. aku ngis sbb aku GERAM NAK MAMPOS!nk lepas marah pada org tu, dia xde. infact aku ni xsuke r nk cri gadoh ng org.last2 aku ngis setelah seminggu simpan mende tu sorg2.what a relief!
  6. When you feel sad, what you do?- amek wudu', baca quran, call mak..
  7. What was the best gift you ever get, and who gave it to you?-sling bag yang dah lebih setahun menjadi idaman hati. gave by one of my very best friend!thanx so much oke!hee
  8. Your motto pls!- think positive! every single test u faced, there's always a beautiful rainbow waiting for u.so dont be sad. n patiently wait for it.. 
  9. You think you more look like your mum or your dad?-overall, people said, i nothing like my mom n dad.huu..tapi kening ni, kening mak!hehe
  10. Pendapat tentang "jodoh" -jodoh? jodoh ada di mana2..kdg2 dah kawen pun, masih ada yg akan ckp 'xde jodoh'.mungkin bila tiba masanya kita bertemu jodoh, kita tahu kot itu jodoh kita.haha..entah.
  11. Spatah dua kata untuk tagger and her blog.-to be honest, i dont really know her. tak penah keje sekali n kawan secara langsung.hehe.. tp one thing i do remember about her.kitorg sama2 stay dalam 1 bilik masa stay feseni.actually she moved into my room. tu kira 1st time la kenal die secara dekat. and there was one nite tak pasal2 ain kena marah.haha..bukan marah apa lah. aku dah tido time tu. n mamai2 terjaga. actually malam tu susah kot nk tdo.asyik terjaga je.bile terjaga yg the last time tu, lampu masih tebukak. tba-tiba bengang.sbb badan dah letih sgt..masa tu die tgh 3g ng bf die la kot.aku suh tutup lampu gak.haha.maklumlah bilik aku, aku senior plak kan.hahha.srry ye ain..kelaka plak bile ingt..n thanx so much sbb sllu singgah bace blog i ni k.!mmuah!
n last skali: aku malas nk tag sape2.hehe

2 bunga-bunga cOmeL:

princess ain ♥ said... [reply to comment]

haha! klakar lh teringt blk kak. hihi. Anyway. Thanks bt tagged ni. hope u having fun... :))

~atieput3~ said... [reply to comment]

haha.cept betol ain komen.hehe

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...