Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, November 21, 2011

secholian_open table '11


assalamualaikum...

sejak2 tgk blog marinata buat review G-day, aku pun terasa nk buat sama!

open table sempena hari graduasi UM 2011..

kesian. tahun ni second college xde final year dinner or hari graduan kt kolej. sadis betol. aku tgu 5
 tahun nk join jamuan graduan. tup2 bila tima aku grad, xde!!!

gerai second stove pun xde!

akhirnya open table untuk graduan2 secholian  dibuat kt fak engin.

sadis!biasanya buat kt 2nd stove. motifnya, senior akan dpt kenal junior n hubungan tu akan terus terjalin walaupun da xde kt kolej. BUT as i said before, 2nd stove xde. so plan asalnya nak buat kt kolej. dewan makan ke, cafe ke. kononnya nk lah kan ada connection 2nd tu. tp tak dibenarkan plak!

at last berkampunglah kitorg kt foyer fak engin, sebelah second college. boleh la kan.kira ada kaitan la tu.haha

syafi and cqah.
thanx cqah, tumpangkan kte kt bilik.

kek SR sumbangan budak2 QS.
cantik.mcm tak sanggup nk makan.hee

with organiser n co-organiser.

friends, seniors and juniors


bajet aku pendek r tu!ceh.



moostly kt table ni member2 batch aku..

ni first time aku pakai ni. belum betol2 grad lagi. lagi 2 hari lagi.

with kak hannan n ann

some of the graduans. maklumlah dah takde jamuan graduan.kat sni pun bleh.


nilah cik marinata.hehe
oh.thans for the gift.tak sangka masuk dlm list sekali.hee

sahabat2 batch aku.




with juniors..

cqah and syafi lagi!
oh.really miss those time..........
SECHOLIAN... AAUUMM!


p/s: bola..bola.. bola..

2 bunga-bunga cOmeL:

hannan nazri said... [reply to comment]

sedih kan?
akak yg dgr n dtg pun rs sedihnye...

~atieput3~ said... [reply to comment]

huhu..sedih sbb xde sume tu ke?haha
biasala tu..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...