Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, October 19, 2011

perang psiko!


assalamualaikum...

setiap hari aku bukak blog aku ni...tp aku xtau nak tulis apa...

sedangkan pada satu-satu masa, mcam2 ada dlam kepala.haha

pelik2...

psycho x gmbar ni?

sekarang, masa makin kritikal untuk pelajar form 5. n aku secara tak langsung, turut terlibat.. it is such a great experiences..yela. kalau aku betol2 posting2, blum tentu lagi aku akan diberi post cikgu kimia.atau math atau add math..kalau aku betol2 posting, belum tentu lagi aku akan diberi amanah untuk ngajar tingkatan 5.

well.sperti biasa. "fresh degree holder dont have experiences at all"

hmmm......... so sepanjang aku kat skolah ni, banyak gila aku belajar. kaut sebanyak yg aku mampulah... once, aku pernah tau down nak ngajar this one topic..dalam chemistryla.sbb aku benci gile ng tajuk ni.. tp nasib baik ada sorg cikgu ni...lepas aku stdy aku mesti rujuk die. bincang ng die. betol ke tak kefahaman aku..sbb satu mende aku agak takut adalah kalau salah ajar...huhuhu

aku semakin confident dgn content form 4 pun, disebabkan dia..she really helps me a lot. thanx to her.now, she's on leave.baru je selamat melahirkan anak beliau yang kedua beberapa hari lalu.tahniah kak!!

ok.that's it.

ape yang perang psikonya???haaa... ade la..hee

2 bunga-bunga cOmeL:

marinata said... [reply to comment]

macam tu eh eja psiko? hehe. comel je. :)

~atieput3~ said... [reply to comment]

ade eja lain ke?hahahaha.psikologi.kan?betol kan?hahaha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...