Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, October 10, 2011

Graduation Day_ My family & I


ALHAMDULILLAH...

syukur yang amat sangat..
lepas aje pegang scroll, terus rasa nak menitis air mata.
nasib baik dpt tahan sampailah dah duduk kt seat awal2 tadi.
menangis!

terima kasih Allah.
terima kasih mak n abah
terima kasih kak ya, abang, kak not, adik yang banyak tlg aku dr segi kewangan terutamanya masa sem last aku dulu.
terima kasih pada semua kawan-kawan (x ade istilah senior junior sbb kita semua berkawan)
terima kasih sgt2!!
terima kasih juga pada lecturer yang mengajar walaupun kebanyakkannya aku susah nak faham..

thank you everyone!

yeay!!! 
officially hold the degree of Bachelor Science with Education
Bsc.Ed (hons)
major: mathematics
minor: chemistry


da lame giler tunggu untuk buat pose ni!

my beloved abah and mak!


my family, without my 3rd sister.

with the first grandson in family!




abang dan aiman
aiman, abang and his wife.

me and abah.
(abah pakai baju yang aku beli masa raya hari tu)

me (ofcos lah) with my mother!



my only adik!

yeay!

thanx for all the wishes and the presents!

tahniah pada semua kawan2 yang grad pada tahun ini..

tahniah jugak buat semua rakan blog (UM) yang grad tahun ni : 
  Sri

salam..
p/s:coming soon: graduation outdoor.

4 bunga-bunga cOmeL:

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...