Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, July 7, 2009

::: MHS dah habis!! ::


salam....

yeay... finally orientation week is over...!!!!!! rasa sekejap je masa berlalu.. sedar2 je, kelas dah mula. lec dah start pun..huhu...


talking about MHS (Minggu Haluansiswa), it gave me such a wonderful experience and it's about a great friendship.. since we all the Pembantu Mahasiswa are only 27 of us, i dont see any difficulty to know each other very well. besides, we all do understand each other. we all shared the same 'tired', we all shared the same suppers..heee... we share the same happiness throughout this unforgettable MHS...

hee... here some of my stuffs...



nametags dr kolej n um...
(dont be surprised!! during sesi suai kenal pm, i introduced myself as Kak putri..heee)

**susah payah letak masking tape kt nama betul...

this is my doortag..tp xde sape pun tgk kt mana2 pintu bilik sbbnya aku lupa nak tampal...ampun biro disiplin n keselamatan yg buat doortag yg cun n smart ni...


and this is a sampul for juniors to leave any comment about me...

tapi yang paling penting... nilah antara gamabr2 yg aku dpt masa adik2 kesayangan aku ni mintak sign...


tapi yng paling best, aku dapt satu komen yang paling aku tak leh lupa... dia cakap dia dah bosan dgn ayat2 yang sama dr fasi2/pm untuk raih simpati masa orientasi... pastu lagi, dia ckp x mintak pun pm tolong n wut itu ini untuk dorg....huhu (** ape jadi kalau pm xde time haluansiswa... first sekali pendaftaran mesti huru hara...hmmmm.... )

ada jugak yg fikir macam ni... aku pun xtau siapa.. sbb dia x tulis nama. n kalau dia tulis pun aku, aku xkn inform kt sini....dia berhak ckp apa... thanx for the comment..

standart orientasi la dik oi...walaupun kitorg xde niat meraih simpati pun melainkan cuma mengajar korg menghargai apa yg org lain buat untuk korg (x kira la sape pun)dan menghormati org yang lebih tua....huhu...xkisahlah... pada adik tu.. nanti jadi r pm.. n rasalah cmne pm rasa... peace..!! =)


ok... that's all for today i think... tak taula kalau malam nanti tiba2 menyusul lagi satu..hee

thanx for reading...

salam

3 bunga-bunga cOmeL:

miss hannan said... [reply to comment]

kak puteri..kak puteri....
mase akak sambut adik2 baru....
adek hannan g jumpe mr akim...
wehee...
kak puteri jgn jeles yer....=P

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

ces... pg x ajak... tup2 kuar kt dlm blog gmbar2 scandal..=p..

xaci2.. haha

miss hannan said... [reply to comment]

lor..cmno nk ajak....da same hari ngn bebudak 1st yr tu dtg mendaftar kt 2nd...huhu

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...