Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, July 24, 2009

:: no idea.. ::


salam...
3.19 am...

entah mengapa mata masih segar bugar.. lalu aku terus memanjakan diri di depan lappy kesayanganku ini..

esok(hari nilah.. bape jam je lagi) xde kelas.. first time sejak 3 tahun yg lalu... kalau x, pukul 8 pg dah ade kt kelas..hee...

nak sambung cte luv story tp masih lagi no idea.. xdpt2 gerak lg.. sabarlah pada sape yg menunggu sambungan cte tu... masih lagi dlm proses.. =)

lately
ni, byk yg terjadi.. minggu haluansiswa, balik umah, minggu mesra pelajar... n baru sekarang free...

miss the moment jd pm... time preparation xde kelas...heee.. so bgun pg lepak jtk.. buat keje ke banner ke ape ke... malam settlekan supper.. time mhs (masih lagi cerita pasal minggu haluansiswa) tido x cukup.. eye bag toksah cte la kan.. sampai skrg pun masih ade kesan lagi... penatnye dulu, sampai kat mana2 pun boleh je terlelap barang seminit dua... but still unforgettable moment.. sambung plak mmp(minggu mesra pelajar), bekerja ng junior.. good to share with them.. time ni dptla merapatkan lg hubungan senior junior. it was good.. =)

now.. da ngantuk... niat di hati nk sambung cte.. tp xde idea. so nk wut webquest.. but malas plak..ish2... memang patut tdo ni kan..

pengajaran minggu ni: dont simply judge people by the way u look at them... sometime what u see is not what it suppose to be....

3 bunga-bunga cOmeL:

AYeEn said... [reply to comment]

luv the last phrases...^_^

miss hannan said... [reply to comment]

prektis guna pelbagai jenis saiz font yer?
huhu....luv that phrases gak

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

ade unsur2 penegasan pada font2 yg besar...pep..

entah.. cm menarik je wt cmtu...hee

i luv that phrases... absolutely!

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...