Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, January 2, 2013

touching part in harry porter.




fisrt day at school!

haha.xtaula nak describe macam mana. hari ni dalam jadual aku emua kelas form 1, so duduklah tgk aktiviti dalam dewan.

balik, sambng layan harry potter sambil siapkan silibus moral untuk 2013

dua tiga hari ni aku dok layan harry potter je. dari no 1 sampaila the deathly hallows pasrt 2..

walopun dah tgk untuk yang kesekian kalinya, ade certain scene tu still buat aku sedih jugak!haha

HP 4: the goblet of fire-scene cedric mati tu. yg HP bawak balik mayat cedric.
HP5: the order of pheonix- msa sirius black mati and scene voldermort masuk dalam badan HP.harry teringat balik kawan2 dia smua..
HP6: the half blood prince: masa nak last2, time dumbledore mati
HP7: the deathly hallows part 1-masa dobby mati (aku ngis dlm panggung)
HP:the deathly hallows part 2-scene snape nak mati n flashback pasal snape. touching kot..wuuu~


nilah scenes paling touch la kot dalam  harry porter..kalau aku dok melayan betol2 n tak buat keje lain, siap2 bergenang nih.hehe
aku pun xtau nape ak x jemu tgk cite nih.hehe

2 bunga-bunga cOmeL:

dhiera said... [reply to comment]

masa kecik2 je ada tgk harry porter. dah besar ni xtgk pun~

~atieput3~ said... [reply to comment]

harry porter.. dr dulu sampai sekrang masih tgk.hehe

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...