Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, December 17, 2012

sembang kosong: antara polis trafik atau orang tabung haji??


di satu pagi semasa dalam perjalanan ke parit buntar, tiba-tiba ternampak sebuh kereta TNB di seberang sana highway.

aku:hmmm TNB sudah, Nurse sudah, MA pun sudah. cari yang kerja bekalan air la plak.(gelak sorang2)

mak: hmm... (mood malas nak layan)

aku: haaaaa! polis trafik lah! tak payah bayar saman. (sambil gelak jahat)

kakak: apa plak kaitan??

aku: yelah...kalau kena sama dia boleh adjustkan..


ha ha ha


mak: cari org kerja tabung haji lah. boleh p haji selalu...

hmm....

dalam hati: yang keje tbung haji tu mcm org baik2 sgt je... xtau la anak mak ni layak ke tak layak..huuhu


2 bunga-bunga cOmeL:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [reply to comment]

nak ke jejaka kerja tabung haji?

hehe.. moon ada je kenal staff tabung haji (HQ)... sbb tabung haji tu customer company kitorang..hehehehe

~atieput3~ said... [reply to comment]

wah cik moon! nk tlg rekomen ke?hahaha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...