Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, December 29, 2012

-ICT in PENANG!


assalamualaikum...

 sekarang kan bulan dua belas. bermakna ada apa kat penang??

ya. pandai.

PESTA PULAU PINANG!

makanya aku pun menjejakkan kaki ke sana bersama sahabat aku yang dok dkt penang ni. konon2 dia nk menghiburkan hati aku yang tak berapa nk betollah time tu..hehe

dan macam biasa, jenuh jgaklah nk cri parking ,2 kali pusing, u turn nala punya jauh.

masuk je kt tempat pesta, terus cri kedai makan. sebb dah sungguh amat sangat lapar dah! lepas dah refill energy dengan nasi ayam madu dan kue tiau goreng kerang, misi mengukur jalan pon bermula.

hehe..

kawan aku nak cri tudung, sume yang ada jual tudung, kami redah. sebb aku ni dalam proses berjimat cermatnya, makanya xde nafsu pon nak membeli. (hebatnya!) hehe

jalan punya jalan punya jalan, terjumpalah satu tempat yang ala-ala ICT kat shah alam tu..

korag rasa muka aku ni macam muka tengok-aje-ke????

hahahahaha

dah tentu2 bergmbar sakan.haha 




tapi ni je untuk tontonan umum.hehe..

balik, penat, solat, dan terus xsedarkan diri sampai pg.

selamat berjalan2 di pesta,, ;)

ps: dikala kita bersuka, ada juga yang berduka.. smoga mangsa2 banjir tabah menghadpi ujian allah..




5 bunga-bunga cOmeL:

ASYRAF LAZIM said... [reply to comment]

bestnya tempat yang warna warni ni ..

~atieput3~ said... [reply to comment]

@ASYRAF LAZIM
colors boleh buat idop jd ceria;p

ASYRAF LAZIM said... [reply to comment]

betul tu betul ..

dhiera said... [reply to comment]

pesta penang tu setiap tahun ea? tahun ni macam tak banyak promo je~

~atieput3~ said... [reply to comment]

aah. every year..tula..mybe ade hebohan dlm radio2 utarala kot.hehe

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...