Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, June 16, 2011

seksa oo... nk tahan nangis..






hari ni ade sambutan hari guru kt sekolah tempat aku bekerja nih..walaupun lmbt tetap diraikan... n yg paling penting, aku yg bukan officially cikgu kt situ pun dijemput sekali.. time kasih byk2...


tapi hari ni byk betul adegan air mata. sakit jiwa aku sebab asyik touching je sampai nk kuar air mata.


first sekali, masa student bcekan doa selepas solat hajat, solat dhuha dan bacaan yassin.. kandungan doa2 dia sgt menyentuh jiwa..aku berjaya tahan air mata...


kedua... masa penolong kanan berucap (dia akan berpindah.) die start ucapan die dgn menyanyi sendiri sebuah lagu  melayu lama. seriously mmg touch gile.mata aku dah berair..tp seb baek dpt tahan lagi...


ketiga, masa student laki (pelajar bawah PK nila.program sumur-setiap cikgu akan pntau beberapa org budak.) salam.cium tgn. peluk kt atas pentas. lama.siap dgn background lagu sedih lagi..pergh!! time ni aku paling tak boleh tahan sekali.. dah meleleh dah..rasa cm nk blah je time tu..tp x manis  pulak.last2 aku men game kete kt hp aku.. punyalah nk distract dr terus ngis.


dan selepas2 tu.. walaupun hmpir2 lagi aku menitiskan air mata, tp aku dah dpt kawal. dgn cara:jgn tumpukan pd apa yg bleh buat aku tersentuh tu!


uhuhu...


hai.. mungkin aku ni mmg softhearted sgt kot. yelah. aku ni bukannya rapat gile ng die pun, jumpa bile perlu je.. tp keterharuan die tu smpai ke aku ni terasa sekali. hebat betul penghayatan aku..adeh~


kelemahan atau kelebihan, aku tetap aku.

1 bunga-bunga cOmeL:

nadiKU berDetik Meluahkan seGalanya Disini said... [reply to comment]

http://lezfy.blogspot.com/2011/06/kecurangan-dalam-percintaan-perempuan.html

my latest entry...jgn lupa komen..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...