Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, September 30, 2010

.MAGIKA.


salam.. =)


just a quick update...hihi


sape tgk magika kt wayang?? angkat tgn!!! 


...saya! (sambil angkat tgn)


ni kalau mr. brat pitt rasyid tau aku tgk cite magika kt wayang ni, mau kena bahan sebulan ni.. tgk drama kt tv pun da kena...haha.. xpe2 aku rasa die x bce blog aku dan terlalu busy untuk merayau2 di facebook..


well...tahniah buat KRU. menarik la jugak citenya..  aku baca newspaper pun, kebanyakannya kritikan membina. satu percubaan yg bagus.. tp part nyanyi tu kdg2 buat aku nk tergelak la..kelakar pun ade...


kalau sape2 dah tgk, mehla k0men cni..hihihi..



p/s: hikayat merong mahawangsa  mcm best je!

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...