Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, April 15, 2009

:: main libary ::


hari ni aku ke libary lagi..x rajin pun.. cuma sebab aku perlukan pertolongan kawan aku.. huhu.. best ooooo dtg libary..main libary r,.. **bangga sekejap aku..haha...akhirnya berjaya gak aku jejak kaki kt libary..tiap2 hari g kelas, lalu je.. tak reti nk menyinggah brg seminit dua..

ni aku tgh online kt digital corner kt dlm libary... rasa cm kt cc lak..haha.. kalo sape yg belum pernah jejak kaki kt main lib ni.. sekrg dah ade digital corner.. ade lebih kurg 24 buah pc kt sni.. untuk online.. tp jgn haraplah korg leh bukak fbook kt sini..haha (**aku try x boleh..haha.. xheran pun aku.. kalo nk fb, balik bilik pon boleh..) tp keyboard die leceh r... asyik salah taip je..nyampah aku..huhu... pastu lagi.. skrg da ade mesin air..yg macam kt hospital tu... dengan hanya berbekalkan kurg rm1 korg dah bleh beli air nescafe, vico, tongkat ali pon ade..haha..mesin air putih pon ade... so xyahlah amik air kt water cooler yang belum tentu terjamin mutu air die..kalo korg nk pinjam buku, sistem die pon da berubah.. korg scan je.. (*aku tak tau sgt.. sbb aku xpenah pinjam lagi..hee)

pendek kata, dtgla libary...korg leh stdy ng aman..

hmm... bab stdy ng aman ni..
td time aku strunggle menekan kalat (calculator) dgn number yg menyakitkan bijik mata aku ni.. ade lak sorg pompuan sebelah meja aku.. potpetpotpet smbg ng kawan laki die.. (or pakwe die.. ntah..) aku rasa cm nk sound je.. dah la bengang asyik tekan2 x dpt..huhu... sampai ke sudah pun die tetap menyembang gak.. kalo bincang pelajaran aku terima lagi.. ni menyembg2.. dah tu kalo ko bisik2 xpe gak .. ni seketul2 aku dgr ape ko ckp..hoho...

pengajaran: cari tempat yg tersorok sket...

okla... perut da lapar.. nk balik makan.. saje je singgah kt sini.. nk try kan..haha..

adios...

2 bunga-bunga cOmeL:

Portgas .D. Ace said... [reply to comment]

suke ngt die..
nanti repot lectre men dlm libry baru tau..

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

haha.. cm kenal je lec kn??

x takot..~~~ =p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...