Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, April 21, 2009

::: birthday azie :::





happy birthday azi...


last nite, aku dan teman2 yang lain memperuntukkan sedikit masa untuk kitorg celeb birthday azi, one of ~geng bazar member...~ pasni geng bazar dah tinggal 2 org je.. 4 lagi dah final year..



bawak gi siar2 dulu..hee

birthday girl nk potong kek ..


muka yg diconteng2 oleh aku (org pertama)hee
Azi... mata pon kena letak eye shadow ni..meh2...


majlis malam tadi berlangsung ala kadar je.. tu je yang dapt difikirkan di saat genting ni... tp meriahla jugak kan azi??hee.. thanx pada yang sudi dtg,... yang tak terjemput ke ape ke, mintak maapla.. express planning..

to azi.. happy birthday.. semoga panjang umur n success sll..


6 bunga-bunga cOmeL:

-yen- said... [reply to comment]

ala.k.azie...
sowi sangat...ader paper la tadi..memang xbyk stadi lg paper tu...epi bezday tuk k.azie..sdey xdapt join korang..

K.Safwan said... [reply to comment]

cpat giler update.. pehal.. haha.. study laa cek kak.. cehhhh.. lalalalalaa~

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

aku xleh stdy r time ni.. la nk post 2 minit je..haha

K.Safwan said... [reply to comment]

xleh blah!! asal muke aku cam pompuan?? zzz.. delete2!!

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

aku tgk biasa je ... ko je rasa ko cm pompuan.. hee

miss hannan said... [reply to comment]

huhu....best2 wpun simple je majlis...
yg tak bleyh blah, "tebusan" bnyk tnye dan bleyh plak tnye " kak hannan bwk kamera tak"???
adeyh......
ade ke tebusan tnye penculik, bwk kamera tak time nk menculik????
=P

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...