Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, April 26, 2012

VBUG reunion 3


tarikh: 21 april 2012
hari: sabtu
masa: 8-11 am
tempat: court vb, 2nd college, UM

semuanya bermula dari...

walaupun ada unsur2 dengki.haha

tapi tetap ramai yang datang dan memeriahkan lagi reunion kali ini. apatah lagi dijanjikan dengan cadangan makan-makan pada hari kejadian.

hasilnya mmg ramai dgn pemain dan meriah dgn makanan. ada karipap, 100+ (yang aku sempat teguk sekali), kacang2, coklat dari turkey,mamee..
tapi ralatnya x ada sandwish 'dadah' jimmy.

kalau x bawak, siaplah! ;)

ini video yang sempat aku rakam dan diedit oleh mrs wannabe, izzah. ;p

or boleh tgk kat youtube: link

selepas main, semua masih lagi kelaparan dan masing-masing membawa perut (macamla perut tu boleh ditinggalkan kan?) ke wahid's corner di fakulti sains dan kmputer UM. destinasi lama, tetapi baru (untuk VBUG) yang telah mengalahkan kedai  roti canai lan, pantai dalam.

and last but not least. the last video, editted by saudara Alan D. Ferguson
i  love this video very much!!!
guess why?
hahaha

minat yang sama mengumpulkan kami semua. 
datang dari macam-macam bidang.
doctors to be, engineers to be, engineers, education officer, multi-tasker
yang dah kahwin, yang belum kahwin, yang akan kahwin.
semua ada..
dari 2nd year, sampai dah bekerja.
tetap kembali ke court yang sama walaupun dah tak ada seorang pun yang currently stay at 2nd college.
andai kata tiba-tiba kena ambush ng master, memang habislah!
hehehe

semoga ukhwah berkekalan...
;)

6 bunga-bunga cOmeL:

~nazma said... [reply to comment]

dah sangat lama tak main volley... dan nampaknya dah tinggal kenangan...

Yep said... [reply to comment]

boooooooooooo~

amirah said... [reply to comment]

waahaaa video last tu kite suka sgt ending die. haha *rasatakbersalahjer* newaysss, rasa sebak laa~ wuu.

~atieput3~ said... [reply to comment]

kak azma.. it's been some time never heard anything from you.. how r u?any good news sis?hehe..

jgnla biar ia jd kenangan. lit it up again.. jom! ;p

~nazma said... [reply to comment]

kalo nak gi main pasni kena kendong baby skali la.. ajar dia main volley terus..

~atieput3~ said... [reply to comment]

dear amirah a.k.a izzah :xtau lg bila boleh jumpa. dis is my last week kte kt subang..huhu
mesti rindu ng korg nt..


kak azma:baby!! argh. mmg terlost contact betol.ajarla dia..jgn x ajar.hehe...

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...