Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, April 18, 2012

HAC 2011



assalamualaikum..

udpate...update...

hari tu server down. bape hr xdpt on9. rasa cm mati kutu kejap.. makanya bolg ni pun tak terupdate..

so skrg nk kngsi pasal event kat skolah yg aku ngajar tusyen malam2 nih.. it was an honor when kak N asked for my help for the HAC (hari anugerah cemerlang) . sebabnya, yelah kan.duduk sini. datang sekolah hari-hari tapi still have feeling that i'm not actually belong here. so bila dpt tolong, rasalah macam berguna sket kan.haha (ok.membebel)

so masa hari kejadian tu, aku duduk belakang stage handle hadiah..makanya xdelah banyak gmbar yg diambil..

gerai pun sempat jalan2 lepas event habis je..

aahh.. xnak banyak cte, nk tunjuk gmbar je.hehehe

sehari before hari kejadian
kak N n kak JJ buat iklan colgate! ;p

ecece..

seriously! i like this color. nanti kawen nk guna color nilah.haha

org kuat hadiah nih.. kalau xde, habislah budak2 ni xdpt hadiah.hhaha



kental kan?hehe..cayalah!


hari kejadian..

klik continue reading to see more photos.

alunan selawat masa perarakan masuk vip.


kesian cikgu2 kat belakang stage.. xde gmbar..
sebahagian cikgu2 perempuan lepas tamat event...

sesi bergambar oleh pelajar2 SPM yang dpt anugerah..



Fatimah.. ada kenangan pahit dan manis..(sy rasa kita tahu apa)
tahniah!!
teruskan main vb.hehehe
budak ni kan mmg suka tanya,..kdg2 smapai tergamam kejap pk nk jawab apa.
tahniah! ;p
thanx for everything dz!
tahniah untuk korg semua... tak kiralah dpt anugerah ke tak dpt ke. yg pnting, ni baru permulaan. ada banyak lagi benda yang menanti korang kat depan. pegang apa yang ada dalam dada korg tu...kadg2 sy rasa awk semua beruntung..masuk sekolah agama. belajar banyak ttg agama. blajar bahasa alquran. persekitaran baik.. tak semua dpt peluang macam ni.. so jgnlah biar terbazir macm tu je. tak kiralah macam mana sekalipun cara krog dpt masuk sini.. terpaksa, minat etc.. pegang, pegang apa yang awak ada! sbb cabaran kat luar sangat berbeza..

semoga berjaya dalam apa jua bidang yang korg akan ceburi...whatever it is, struggle for it.. semoga Allah memberkati usaha korg. :)

and last but not least: special montage created by one of the ex-bestarian. nice work!



credit to firdaus rafie.
p/s: kalau nak belajar pasal multimedia ni, sy ada kawan2. kot2la nk tmbh skill..tp skrg kt on9 pun banyak kan.

nota kaki: keputusan posting dah mula keluar.. untuk option bahasa arab, ERT, Sc Pertanian, Sc TM,sejarah, LK..nervous! it's about time. soon. have faith in ALLAH.

sekian...


2 bunga-bunga cOmeL:

GigiPutih . said... [reply to comment]

teacher..best best best entry ni. siap ada credit lagi tuh..haha..thanks :)))

~atieput3~ said... [reply to comment]

mestila ade. awk punya!haha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...