Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, November 2, 2012

masihkan kamu ingt dengan CHAMANG?


ketika sesi taaruf, camping Kelab Perpaduan Melayu(KPM), second college.

insiden yang paling semua orang tak boleh lupa:
- kena cirit birit yang sangat teruk!

insiden peribadi yang memang aku x boleh lupa:
-masa tu sesi taaruf.dengan penuh confident angkat tangan dan tanpa berfikir panjang, terus cakap:
"tak nampak"
instead of
"tak dengar"

dan aku sedang menyuarakan permasalahan aku tu dengan lantang kepada seorang sahabat yang sedang memperkenalkan diri dia yang kebetulan berkulit gelap sketlah..

seriously! aku xbermksud langsung nak ckp xnampak tu..huuu... aku nak cakap xdgr. entah kenapa terkeluat taknampak... sian kawan aku.hehehehe

btw, ni adalah memory yang terbaik kot..at least smpai skrg aku still ingt dia walaupun aku rsa skrg dia keje kt australia kot. n never keep in touch pun...

hehehe..

2 bunga-bunga cOmeL:

kay_are said... [reply to comment]

bace sekali pun dah tau sape yang dimaksudkan.. pendi razak kan? lawak2.. ish ish

~atieput3~ said... [reply to comment]

aku sepatah pun tak sebut,yg ko reveal kt sni nape?hahahg

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...