Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, December 30, 2009

.jahatnye mereka!


amaran: p0st ni tak baek ntuk kesihatan minda..


 k0rg gelakkan aku...? hmmm... time kasih la.. kalau aku x saba td memang dah lame aku s0und k0rg.. nt k0rg kena mcam kit0rg, baru tau!! baru setahun jagung, bercakap mengata 0rg, mengejek 0rg, pandai plak k0 ye.. k0 ingt aku ni first year??xtau pape..?? k0 igt, k0 tu laki, bleh r gelakkan p0mpuan yg ade masalah macam aku td?kal0 aku wt salah xpe.. ni bukan salah aku p0n!k0 tu pengecut!! ckp belakang aku tp bg aku dgr...bangang!ckp r depan2 wei! jantan ape?? nt kal0 tiba-tiba k0 masuk kelas aku, aku harap k0 akan menyesal sbb gelakkan kit0rg n 0rg2 macam kit0rg.. huh!aku bukan berd0a x baek untuk k0. tp aku berd0a sem0ga k0 sedar! supaya 0rg lain xrasa sakit hati mcm aku rasa ni bile 0rg2 xguna mcm k0 wt cmtu.... !!


huhu.. sabar2... time kasih..

5 bunga-bunga cOmeL:

cerimanis said... [reply to comment]

marah kt spe nie k.tina~~
sabo yer~~~

♠p.i.k.O.c.O.m.O.t♠ said... [reply to comment]

woo..ini mmg btoi2 mrh nie..hehe
sabor je la..nak wat cmne..org laen mmg suke cemburu dgn kehidupan kite..sbb tu mereka mengata kite...
btoi x???

ezzat said... [reply to comment]

best btol ada blog kan
luahkan perasaan
pastu org yg xbersalah bace, abih kene kat saya
hahaha
best2

saya pon mluahkan perasaan di blog, mengharapkan org bleh bagi motivasi

(sori, komen ini xde motivasi langsung +_+!)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]
This comment has been removed by the author.
~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hee.. mintak maaf.. tula letak amaran ,..haha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...