Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, May 5, 2009

:: dah abes exam... yeay!! ::


yes!!!

finally abes jugak exam untuk semester ni.. overall, i can say OK.. some quite tough, some were easy.. well that's what exam is all about rite..hee

terasa terseksa plak menjadi antara org2 terakhir abes exam.. sume org dah menjoli sakan.. aku ni terpaksa mengadap buku menelaah lgi.. selalunya akulah antara org terawal yg abes exam dulu.. tapi kali ni, tah macam mana buat pertama kalinya, hari exam aku smua hujung2..xkisahlah.. ada jugak kelebihan exam hujung2. boleh stdy byk2.. kan..kan??

musim exam kali ni, aku tidak lagi melepak2 stdy kt bbg (bilik bacaan). entah mengapa berat plak kaki aku melangkah ke sana.. permulaan stdy week aku bayk habiskan masa stdy di bilik. bila start first paper, aku mula stdy kt dewan makan..

dewan makan... hmmm... kdg2 sunyi.. kadg2 bising.. tp nak marah tak boleh... rutin aku hari2 sama je..

bgun..breakfast... stdy... mkn...tdo kejap... stdy...main bola tampar... mkn mlm... stdy... tdo...
(termasuklah rutin harian yg lain.. mandi ..solat..)

aku happy sgt time ni...hee

bila exam dah abes.. merancang plak aktiviti2 untuk mengisi masa yang terluang sebelum berangkat pulang ke kedah... hoyeaaaaaa!!

tu jela untuk kali ini.. thanx for reading...

aku xde idea sebenarnya nk tulis. tapi nk aku nk share ng semua orang yang aku daH HABIS EXAM.... YEAY!!

4 bunga-bunga cOmeL:

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

baru abis?

haha...

:P

miss hannan said... [reply to comment]

nk tnye soklan yg same gak ngn azwan..
baru abes?....huhu....

hehe said... [reply to comment]

k tina bis.. sye da 2 ari kat umah....hhahahaha...
neway/.. sori xsempat nak jump k tina b4 balik.. hehehe... confirm k tina mash tdo g...
nanti sye balik, kite joli sesame k......

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

to azwan n kak anan:: ces2.. taula da abes awal and abes terus...haha.. xpe2..

tqah... nk kek apis hari tu lagi..hee

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...