Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, May 29, 2009

: Akim af7: titah sultan ::


sebenarnya kali ni aku xde feel langsung nk layan af7. memandangkan duduk kt kolej, exam lagi... selebihnya aku x berapa minat sgt.. tapi beberapa minggu yang lalu, secara kebetulan aku tertengok konsert af7(kalau x life pun, ulangan kot) kt rumah. konsert ke 8. tema teater musical. bila je tgk persembahan pembukaan, terus jatuh hati. pastu bila akim buat persembahan lagu titah sultan....... wah, menariknya. tiba-tiba terasa rugi x tgk PGL d musical hr tu... terus terminat AKim secara tak langsung. the next concert, aku x saba nak tgk AKim perform. lagu i'm yours(aku rasa ada dua lagu. lagi satu x ingt) perfecto!! haha... memang nmpak le bintang die tu.. malam konsert ke 9 ni, hafiz pun x kurg jugak hebatnya.memang mantap gile r masa dia bawak lagu i believe i can fly.... terasa aura die tu sampai kat aku yg mendengar ni...hahaha

jadi.. skrg aku nk upload la vdeo titah sultan by Akim...heee
next time hafiz punye plak.


4 bunga-bunga cOmeL:

AYeEn said... [reply to comment]

kak hannan....
abg asrul....
ni sorg lg peminat akim!!!!

heheheeeee

miss hannan said... [reply to comment]

haha...ayeen..mmg akak perasan title post ni terus bukak...
haha...tak kisah la......akim best!~...=)

AYeEn said... [reply to comment]

hehehe...
saje je nk gtaw...
takut2 x pasan...

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

haha...akim memang best~

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...