Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, July 3, 2010

.karate kid.


salam..


yeay! hasrat untuk men0nt0n karate kid berjaya dilaksanakan jugak wal0pun penuh 0nak ng duri.kan?kan?hahaha


0rait. first time g mid naek bas dr umah sewa, pastu ralit plak bersembang. 0rg rmai2 da turun, kit0rg pg smbung lagi smpai ke area pudu sna.ish2..akibatnye perjalanan yg sepatutnya kejap je berlangsung smpai 1 setgh jam!hahaah.. seb baek la dpt amek reserve ticket wal0pun da sebenarnya dah xb0leh.(hahah..hebat x?)


tapi..


seat paling depan sekali.. aduiii..layan2 .haha


ni ha trailer die.. tp aku rsa mesti k0rg da tgk.hehe.. aku je yg lambat sket.=p


pas tgk wyg, pusing2 ushar kasut ng lens.adui.. lemah betul la tgk kasut nih.tgu la aku ade duit sket nt.hehe..ksut skrg pun dah tgu masa jer..huhu

n paling best sekali, aku dpt cap reebox warna biru yg cntik!hahaha..gumbira tak terkata bet0l. (wal0pun dlm hati aku terpk lak, bile aku nk pakai kan..hee) thanx kamu!haha.. i senyum smpai ke telinga 0ke! =p

berakhir la cte smlm yg penuh dgn kesesat-baratan bukan kesesatan..haha..xpela.kalau xsesat,xtau bas tu smpai ke mana.=p

then, hari ni.pg memvolley lagi hari nih. n bawak cap warna biru smlm..kan bile dah tgh hari panas. silau.guna lah.hehe

hari ni punye vb penuh dgn mknan2..abes game, mkn,maen.makn.maen.. sampai k0l 12. aku dah lali da sbb., ngtuk gile k0t.rsa cm nk baring n td0 je kt c0urt tu.huhu

bile balik umah, mandi2 sume n td0 la xhengat!hahaha

ni la aktiviti aku 2 hari ni..lg sminggu nk abes lm. xsabar tp takut n sedey n nebes.adui...

kla.. ni pas mkn, rsa cm ngntuk plak..hee

zzzzzzzZZZzzz

2 bunga-bunga cOmeL:

~nazma said... [reply to comment]

tina, mid valley tu juz 15 mins from seri sentosa, bukannya 1 jam setengah! haha

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

tau xpe..xpasal2 melanc0ng hari tu..haaha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...