Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, January 23, 2012

cerita baru!


as salam..

good to be back again.haha.almost 2 weeks since my last entry.. huhu..

well, nothing interesting happened. hari2 g belaja moto..meet many new friends. kdg2 sembang bagai nak rak, tp nama sampai ke sudah  pun xtau.

bile bosan, bukak lptop bace cerita yang ada dlm document yang masih bayk tergantung. kalau ade idea, sambung. kalau xde, main games. tgk movie.

tapi...

 untuk semua peminat certa-cerita yang aku tulis (hopefully ade la)hee..i have something for you! mulai esok, aku akan publish satu cerita baru untuk korang..

lama gak nak siapkan cerita ni..bila dah siap, nak cri tajuk pulak satu hal.letih fikir..bila buat tajuk bahasa melayu, aku rasa mcam jiwang semacam je. xkena plak dgn jiwa aku ni..hahaha

err..slmt malam sayang lg jiwang kot dari good nite sayang! haha

ade 8 part semuanya..
smoga korg enjoy dgn cite baru ni!

c(;


4 bunga-bunga cOmeL:

♥ afiqah ♥ said... [reply to comment]

tak sabar nak baca. >.<

~atieput3~ said... [reply to comment]

hehe.tq! ;p

-m3- said... [reply to comment]

new layout eh? ke sye yg dh lame x ke sini..? hehe..'selamat malam' lebih sincere ^_^ gamba tu dh mcm cover buku, x saba nk folo d story..=)

~atieput3~ said... [reply to comment]

-m3-
da lama kot xdtg sni.hee..sbb da lma la gak tukar.hee

aah la bunyi cm more sincere.haha.. tp xpela.da letak good nite.hee

slmt membaca oke. rajin komenlah sekali. ;p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...